Hvem er vi

Brave Heart er en norsk kristen hjelpeorganisasjon som jobber for å styrke flyktninger og andre mennesker i nød, spesielt de som har opplevd krig, traumer og annen lidelse. Vi jobber for å bringe ekstrem godhet til de som har opplevd ekstrem ondskap.

Organisasjonen har per februar 2018 over 50 ansatte i Norge, Zambia og Uganda, og engasjerer en rekke frivillige fagfolk. Arbeidet finansieres gjennom gaver fra folk som bryr seg om andre, og noe offentlig støtte til arbeidet i Norge.

Fokus

Brave Heart ønsker å være med på å reise opp menesker som har mistet alt og blitt tråkket ned, både flyktninger, torturerte og andre. Og utfordre kristne til å reise seg fra sofaen, kjenne Guds kjærlighet, og følge Jesus ut i verden. Vi vil gi Hans ekstreme godhet til dem som opplever ekstrem ondskap, minne mennesker om at de ikke er alene og glemt, og gjøre hjerter modige til å overvinne det onde med det gode. Vi satser på lokale ressurser og tror  på endringskraften i trioen kunnskap, gode folk som bryr seg og Guds betingelsesløse kjærlighet.

Kompetanse

Brave Heart´s primære kompetanse ligger i traumehjelp, utvikling og misjon. Vårt hovedkontor er i Kristiansand, og organisasjonen engasjerer i tillegg til de over 50 ansatte også mange frivillige fagfolk innen de respektive feltene. Vi gleder oss over stadig nye frivillige medarbeidere og ikke minst støttepartnere som gjør at vi kan gjøre alt vi gjør.

Vårt grunnlag

Brave Heart eksisterer for å styrke, betjene og støtte flyktninger, vertsbefolkning og andre mennesker i nød, og jobber for å bringe ekstrem godhet til de som har opplevd ekstrem ondskap.

Organisasjonens arbeid er motivert av Gud´s betingelsesløse kjærlighet til alle mennesker, og spesielt til de som opplever krig, traumer og andre former for lidelse.

Brave Heart er stiftet på kristne verdier, med spesielt fokus på misjon, utvikling og traumeomsorg. Organisasjonen er politisk uavhengig og baserer seg på verdier og prinsipper i FNs Menneskerettighetserklæring. Vi betjener alle, uansett tro, etnisitet, nasjonalitet og språk.

 

Velkommen til å følge og stå sammen med oss!