Bidra som frivillig

Lyst å jobbe som friviilig?

Det er mange måter og på mange felt man kan bidra som frivillig i Brave Heart. Ta gjerne kontakt om du ser noe som kan være for deg!

 

ZAMBIA

Brave Hearts hovedinnsats er i Meheba flyktningeleir. Flere ganger i året reiser team dit, og det er mange muligheter for å bidra – både på kort team-tur eller på noen måneders opphold.

Hope Clinic

Arbeid sammen med vår dedikerte stab på Hope Clinic – leger, sykepleiere, tannleger, jordmødre osv.

Barnehjem

Bli med å gi barna omsorg og glede. Det er også mulighet for å dra ut til ulike deler av flyktningeleiren, arrangere Barnas Dag, undervise om hvordan ta hånd om barn etc.

Jordbruk og hønse-produksjon

Hjelp oss med ulike prosjekter innenfor matproduksjon. Vi har ved starten av 2018 prosjekt som omhandler grønnsaksdyrking, planting av Moringatrær og hønse-produksjon.

Kristen team-virksomhet

Hjelp spre Guds helbredende kraft og fred til de som har opplevd så mye ondskap.

 

NORGE

Kristiansand

På senteret og hovedkontoret vårt i Kristiansand finnes det mange muligheter for å hjelpe som frivillig. Alt fra å hjelpe til på kjøkkenet, til transport, husfar / husmor, barnearbeid, kontor-arbeid – kontakt oss om du ønsker å hjelpe!

 

I Brave Heart Mission Church ser vi for tiden etter:

  • Noen som kan lage powerpoint presentasjoner til søndags-møtene.
  • Norsk-talende menn og kvinner som kan hjelpe til på søndagskolen
  • To solide menn og to kvinner som kan være “pastorer” ute i kafeteriaen under gudstjenestene. Mange kommer for å bli bedt for eller for å snakke med noen. Og noen ganger trengs der noen til å holde ro og orden.
  • Lyd-teknikker og musikere
  • Sekretær

Vi håper å høre fra deg  – post(a)bheart.no