Kollektinformasjon

Om din menighet / kirke ønsker å ta opp en kollekt til oss, kan dette bruker som presentasjon (spesifikt for Kristiansand finner du lenger ned):

«Offeret i dag går til Brave Heart, det som tidligere het Refugee Alliance. Det er en kristen organisasjon, med hovedkontor og senter i Kristiansand. De arbeider for flyktninger og andre som har opplevd ekstrem ondskap i Irak, Zambia, Uganda og her i Norge. 

Brave Heart´s visjon er å gjøre menneskers hjerter modige, og gi ekstrem godhet til de som har opplevd ekstrem ondskap. De hjelper flyktninger og andre som har mistet mye til å reise seg igjen og huske hvem de egentlig er. Og de utfordrer kristne til å modig følge Jesus ut i hele verden.  

Brave Heart driver prosjekter i flyktningeleirer innen helse, traumehjelp, microfinans, skolestipend, barnehjem, mm. Flere steder i Norge tilbyr de SPA for slitne flyktningkvinner en gang i måneden.

Brave Hearts arbeid blir i all hovedsak drevet gjennom gave-inntekter, og de har vist at de får gjort veldig mye med lite. La oss derfor være med å støtte dette arbeidet med en god gave idag. Vi anbefaler dagens offer!”

 

Kollektinformasjon for Kristiansands-området:

«Offeret i dag går til Brave Heart, det som tidligere het Refugee Alliance. Det er en kristen organisasjon, med hovedkontor og senter i Elvegata 7 her i Kristiansand. De arbeider for flyktninger og andre som har opplevd ekstrem ondskap i Irak, Zambia, Uganda og her i Norge. 

BraveHeart´s visjon er å gjøre menneskers hjerter modige, og gi ekstrem godhet til de som har opplevd ekstrem ondskap. De hjelper flyktninger og andre som har mistet mye til å reise seg igjen og huske hvem de egentlig er. Og de utfordrer kristne til å modig følge Jesus ut i hele verden.  

BraveHeart driver prosjekter i flyktningeleirer innen helse, traumehjelp, microfinans, skolestipend, barnehjem, mm.
Her i Kristiansand har de blant annet åpent senter i Elvegt 7 fra kl 12-15 tirsdag til fredag, gratis brødutdeling, norsktrening, SPA for flyktningekvinner to ganger i måneden, stor fellesmiddag hver søndag kl15 etterfulgt av engelskspråklig gudstjeneste kl16.

BraveHearts arbeid blir i all hovedsak drevet gjennom gave-inntekter, og de har vist at de får gjort veldig mye med lite. La oss derfor være med å støtte dette arbeidet med en god gave idag. Vi anbefaler dagens offer!”